Ruohonpää

Turun keskustan länsipuolella sijaitseva Ruohonpää on luonnonläheisenä pientaloalueena saavuttanut etenkin lapsiperheiden suosion. Rauhallinen alue sopii kaikille, jotka arvostavat kattavia palveluja ja vehreää luontoa.

Kilometrin päästä Länsikeskuksesta löytyy palveluja kaikenikäisille. Viikon ruokaostokset hoituvat kätevästi Citymarketissa tai Prismassa, ja sisäleikkipuisto HopLop tarjoaa tekemistä perheen pienimmille vuodenaikaan katsomatta. Ruohonpäästä on Turun keskustaan vain muutaman kilometrin matka, joka taittuu vaivatta pyörällä, omalla autolla tai alueen bussiyhteyksien avulla. Myös Raision kauppakeskus Mylly monine liikkeineen ja palveluineen kuuluu lähiympäristön tarjontaan.

Ruohonpää metsiköineen ja viheralueineen on ihanteellinen paikka ulkoiluun vuoden ympäri. Sisäliikuntaan on tarjolla päivittäisiä mahdollisuuksia muun muassa Länsikeskuksen kuntokeskuksessa. Lasten viihtyvyyden takaavat leikkipaikat, puistot ja oma alakoulu. Lyhyen matkan päästä löytyvät myös yläkoulu sekä päiväkodit.

 

Asunto Oy Turun Aurora

Asunto Oy Turun Loviisa