Mälikkälä

Mälikkälän luonnonläheinen asuinalue tarjoaa rauhaa ja helppoutta arkeen. Alueelle on 2000-luvun aikana alkanut nousta laadukkaita uudiskohteita. Ne tekevät Mälikkälästä paitsi luonnonkauniin myös tyylikkään kodinpaikan lähellä Länsikeskuksen tarjontaa.

Peltojen ja metsien ympäröimässä Mälikkälässä virkistymismahdollisuudet ovat vain askeleen päässä. Metsäpoluilla ja kuntoradoilla voi irrottautua arjesta ympäri vuoden, kun lähistön ladut avataan talvisin. Aktiivisen harrastajan elämä on helppoa, sillä Impivaaran liikuntakeskus, uimahalli ja Jarkko Nieminen Areena ovat pyörämatkan päässä. Alueelta löytyy myös Metsäkylän ratsastuskeskus sekä kesäiseen ajanviettoon minigolf ja vesipuisto Jukupark.

Keskeinen sijainti palvelujen äärellä kuuluu Mälikkälän ehdottomiin valtteihin. Liki kulman takaa löytyvät Länsikeskuksen monet palvelut isoine päivittäistavarakauppoineen, erikoisliikkeineen ja kuntosaleineen. Turun ydinkeskustaan ja Raision kauppakeskus Myllyyn on vain muutaman kilometrin matka. Naapurustosta löytyy kaksi eri koulua ja päiväkotia mistä valita.

Alueelta on toimivat kulkuyhteydet joka suuntaan. Bussit kulkevat Satakunnantietä ja Viilarinkatua. Matka keskustaan taittuu turvallisesti vaikka pyöräillen, sillä kevyenliikenteen väyliä riittää.